Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

EU a náckové, rovno jest.

0 0
možnosti
MK

Levičácká, aktivistická média si příběhy a fakta už dnes v podstatě vymýšlej sama. Perou to do nás neustále. Jdeme rovnou cestou do zádele za potlesku hlupáků.

0 0
možnosti
IS

Levičákům se jimi zavedené označení nacismu a fašismu jako krajní pravice hodí do ideologie, protože si našli protiváhu k bolševikům. Z logiky věci jsou nacionální i korporátní socialisté krajní levicí s manuálem "nic proti státu a jeho násilím vnucované ideologii, vše v jeho prospěch". Minimum prostoru pro osobní svobodu. Na jaké místo pravolevého spektra by levičáci posedlí "krajní pravici" asi zařadili anarchokapitalisty?

0 0
možnosti
VS

Naprosto souhlasím. Jenom dotaz. Jak jste na blog narazil? Byl mi administrátorkou stažen, protože "nebyl ozdrojován ze dvou nezávislých zdrojů" :-) , tak se jen ptám. Díky

0 0
možnosti
MM

Druhá říše byla tak označena v nacistické terminologii.

Ta současná se za pomoci zbraní snažila převzít moc.. Nebo se mýlím a máte jiné informace od pramene?

0 0
možnosti
VS

Leda že by ne...

Cituji: "Cílem celého puče by mělo být restaurování státního útvaru z roku 1871, který je nazýván Německé císařství. Tehdy v Německu vládl Otto von Bismarck."

https://www.e15.cz/zahranicni/nemecka-policie-rozprasila-pokus-o-ozbrojeny-puc-krajni-pravice-chtela-obnovit-nemecke-cisarstvi-1395375

0 0
možnosti
Foto

J18i73ř47í 13T11u57r76n47e81r

10. 12. 2022 11:09

Hnutí říšských občanů je souhrnné označení pro organizačně a ideově velmi heterogenní sektářské skupiny, které popírají existenci SRN jako legitimního a suverénního státu a odmítají její právní systém. Mezi ideologie reprezentované tzv. Reichsbürgerem často patří odmítání demokracie , ideologické prvky monarchismu, pravicový extremismus, historický revizionismus a někdy antisemitismus, esoterika nebo popírání holocaustu. Odmítání principy otevřené a pluralitní společnosti. Je to tedy hnutí, které vystupuje proti samé podstatě státu. Jestli je tomu kterému příslušníkovi sympatičtější Hitler nebo Bismarck je asi těžko zjistitelné a navíc asi nepodstatné. Kritizuje „TA“ média, ale děláte to samé, co někteří novináři: pro svoje pravdy používáte jen to, co se vám hodí a ignorujete to, co ne.

1 0
možnosti
VS

Přijde mi tak trochu jako argumentace kruhem, když vezmete informace přesně z těch médií, které já kritizuju a kritizuju právě i ty informace a použijete je jako protiargument s tím, že "takto to prostě je!".

No mně prostě přijde, že není. Já na těch klaunech nic pravicového neshledávám. "Odmítání demokracie" je taková všeobjímající, odstrašující mantra, když je ale někdo pro monarchii, tak holt prostě není pro demokracii. Samo o sobě to ale není ani dobré, ani špatné.

Abychom si rozuměli. Já ty šašky nikterak nehájím. Mým názorům jsou vzdáleni asi stejně, jako komunisti, náckové, nebo jiní podobní etatisti. Přijde mi ale prvoplánové a manipulativní je označovat za "pravicové extrémisty" a a priori je spojovat s nacismem...

0 0
možnosti
Foto

Angažovaný a investigativní novinář je diagnosa,.

0 0
možnosti
RJ

Složenky se samy nezaplatí...

0 0
možnosti
MB

Ne? Tak to jsem v maléru. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4686x
Svobodu milující motorkář, ajťák, manžel, otec a věčný rebel... Je sice fakt, že svobody se nenajíš, ale budou ti chutnat ústřice v zamřížované cele?

Seznam rubrik